Maksu- ja toimitusehdot

Maksuehdot

https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

 

Toimitusehdot

Toimituskulut ovat 89€ jokaista ajoneuvoa kohti. Tilattu tuote toimitetaan asiakkaan ulko-ovelle asti, jos se on kuljetusyhtiön kalustolla mahdollista. Asiakkaalle soitetaan ennen toimitusta kuljetusyhtiön toimesta ja sovitaan toimitusaika. Tuote toimitetaan asiakkaalle kartonkisessa kuljetuspakkauksessa tai puisen lavan päälle pakattuna.

Tarkista tuotteen kunto heti kun se saapuu, erityisesti jos näet pakkauksessa kolhuja tai reikiä. Tuotteet lähtevät aina meiltä ehjänä. Jos kuljetuksen aikana on tullut vaurioita, ilmoittakaa tästä välittömästi kuljettajalle ja asiakaspalveluumme. Voimme hyvittää vain kuljetusvauriot, joista on ilmoitettu välittömästi kuljettajalle.

Peruutus- ja palautusehdot

Seuraavat ehdot koskevat vain Vetta.fi sivustolta tehtyjä tilauksia. 

Asiakkaalla on oikeus palauttaa ehjä ja käyttämätön tuote. Ilmoitus tulee tehdä 14 päivän sisällä tuotteen saapumisesta ja tuote tulee luovuttaa kuljettajalle kuljetusyhtiön kanssa yhdessä sovittuna noutoaikana. Saat avata toimituspakkauksen ja testata hallintalaitteita. Voit myös ajaa lyhyen testikierroksen kuivalla ja puhtaalla tiellä. Palautusoikeus koskee vain ehjää ja puhdasta, käytännössä käyttämätöntä tuotetta. Palauttaessa tuote on pakattava takaisin alkuperäispakkaukseen. Kuljetusyhtiö ei pysty kuljettamaan tuotetta, josta puuttuu alkuperäispakkaus kuljetuslavoineen. Jos pakkausmateriaalit eivät ole enää tallessa, vastaa asiakas itse kuljetuksen järjestämisestä kustannuksineen ja pakkauksen kestävyyden osalta. Kuljetustilauksen voi tehdä esim. Schenkeriltä.

Kuluttajansuojalain mukainen kaupan purkuraha on Skand Oy:llä kymmenen prosenttia tilauksen loppusummasta, jos tuote ei ole vielä ehtinyt lähteä varastolta (Kuluttajansuojalain 5. luku, 28 pykälä). Jos tuote on peruutushetkellä jo ehtinyt lähteä varastolta, veloitetaan purkurahan lisäksi kuluttajansuojalain mukaisena palautuskustannuksena toimituskulujen osuus (Kuluttajansuojalain 6. luku, 17 pykälä). Skand Oy:llä on asiakkaan pyytäessä velvollisuus toimittaa asiakkaalle kuljetusyhtiön seurantakoodi todisteeksi siitä, että tuote on jo lähtenyt asiakkaalle. Asiakkaalla ei ole velvollisuutta ilmoittaa palautuksen syytä. Voit halutessasi käyttää myös tulostettavaa peruutuslomaketta.